Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

Emigratiebeurs 2017 emigratiebeurs 2017

We willen graag iedereen bedanken voor het bezoek aan onze stand! Ook dit jaar weer heeft u onze stand massaal bezocht, ondanks het slechtere weer. We hebben genoten van de vele prachtige toekomstplannen.

Emigreren, in al zijn facetten is lastig, maar het belangrijkst is om de stap durven te nemen en zo goed mogelijk voorbereid zijn!

Dit jaar deelden we de stand met het Notariskantoor Seydlitz Spanje. Mariëlla en Frits, notarissen van dit kantoor, maken aktes/erfrecht/testamenten tweetalig op en registreren dit in Spanje. We zijn goed op elkaar ingespeeld, zodat wij u ook op dit terrein kunnen helpen en begeleiden.

Ons team verleent ook diensten op juridisch en belastingtechnisch gebied. Wij zijn een Gestoria (colegenr. 20.306) voor de invoering van voertuigen, NIE nummers, residencia, direct verbonden met de belastingdienst, register/kadaster kantoren, verzekering agentschappen en met onder meer de banken Sabadell en BBVA.

Een veel gestelde vraag op de beurs was waar ons kantoor is gevestigd en hoe wij dan diensten in heel Spanje kunnen aanbieden. Met alle moderne communicatie middelen zoals E-mail, internet en telefoon, is dat geen probleem. Wij sturen aan, maken afspraken, dienen officiële stukken in en zijn het aanspreekpunt wanneer nodig.

Ook goed om te weten is dat de banken weer helemaal open staan voor het verstrekken van hypotheken. De rente is laag en woningen worden tegen lage verkoopprijzen aangeboden. De markt voor verhuur is groot! Vraag vrijblijvend een berekening aan!

Wat houd ik over van mijn inkomsten na betaling van de belastingen in Spanje. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. We maken graag een “proforma belastingaangifte” voor u op, zodat u precies weet wat u te besteden heeft.

Velen hebben het idee om in Spanje een Bed & Breakfast te beginnen. Dat is op zich een mooi idee, maar Spanje is Nederland niet. Dit concept van verhuur is hier nog niet geregistreerd en de gemeente moet hiervoor toestemming geven. Onmogelijk is niets, maar begin bij het begin. Vergunningen kunnen verlopen of vervallen zijn bij de overname. Laat je dus goed inlichten door de betreffende ambtenaar of natuurlijk gewoon ons bellen!

Wij hebben er zin in en gaan dit avontuur graag met u aan!
Zonnige groet, saludos,
Het emigratie team.

Op 11 en 12 februari 2017 opent de EmigratieBeurs haar deuren voor iedereen die wil wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland. Wilt u zich tijdelijk of permanent in het buitenland vestigen. In de voorverkoop ontvangt u € 5,- korting per toegangskaart. Wij kunnen u 50% korting bieden, wanneer u op de onderstaande afbeelding klikt.

EmigratieBeurs 2017

Evenals voorgaande jaren zal Emigratiebureau-Spanje deelnemen aan de beurs (standnummer 227). Wij kunnen u informeren over het vestigen in Spanje als resident, maar ook als u van plan bent om slechts een deel van het jaar in Spanje te wonen en daar een huis wilt huren of kopen. Bij deze plannen komt er veel op uw af, zoals gevolgen voor belastingen, eventuele uitkeringen uit Nederland, (sociale) verzekeringen, etc. Deze gevolgen zijn veelal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij kunnen u daarbij helpen om deze in kaart te brengen. Voor uw gemak hebben wij een aandachtspunten lijst gemaakt, die u hier kunt downloaden. Print deze lijst en kruis aan waarover u meer wilt weten en neem deze mee naar de beurs. We zien u graag tegemoet op 11 of 12 februari.

emigratiebeurs 2016 03Onze deelname aan de Emigratiebeurs was een groot succes, we hebben veel mensen te woord
kunnen staan. Mooie dromen die werkelijkheid gaan worden en daar gaan wij
natuurlijk aan mee helpen. Het was super gezellig, goede sfeer en we hebben
er echt van genoten.
Wij willen iedereen hiervoor bedanken. We gaan nu aan de slag en iedereen
ontvangt z.s.m. een persoonlijke mail van ons.

Zonnige groet, saludo,
Het emigratie team.

emigratiebeurs 2016 03 emigratiebeurs 2016 03

 Op 13 en 14 februari (2016) zullen wij ook weer aanwezig zijn op de Emigratiebeurs in Houten.

Vorig jaar was het een groot succes en hebben we veel mensen geholpen. Spanje blijft in trek en heeft voor iedereen wel wat te bieden, zee, bergen en natuurlijk het heerlijke eten en de gastvrijheid. Maar het is goed om te weten wat er wel of niet kan en wat te doen met de belastingdienst, rijbewijs, inschrijvingen, ziekenfonds etc etc etc. We kunnen u vooral in het begin helpen om alles even duidelijk neer te zetten in de wir war van regeltjes. Er verandert constant wel iets en het is goed om daarvan op de hoogte te zijn. We zetten even alles voor u op een rij en zijn een aanspreekpunt wanneer dat nodig is. Intussen houden we u op de hoogte van veranderingen die misschien ook voor u van toepassing zijn.

Kom gewoon gezellig langs en wij helpen u op weg. Wij hebben er zin en hopen u daar te treffen.

 

Waar vindf u ons

beurs plattegrond 2016 

agencia-tributariaHet is weer tijd om de belastingaangifte over het jaar 2014 in te dienen. De Spaanse belastingdienst heeft steeds meer toegang tot inkomsten gegevens uit verschillende landen. Deze gegevens worden getoetst aan de door u verstrekte gegevens.

Wanneer u resident bent in Spanje bent u automatisch ook fiscaal resident. U bent dan verplicht om belastingaangifte in Spanje te doen. Ook wanneer bij u belasting reeds is afgedragen in Nederland, zoals een ABP pensioen, moeten deze inkomsten ook in Spanje worden opgegeven. Deze inkomsten zullen dan niet in Spanje worden belast. Het niet opgeven van inkomsten kan leiden tot hoge boetes. U mag tot 5 jaar terug eventuele vergeten inkomsten boetevrij alsnog aangeven.

Emigratiebureau kan uw belastingaangifte verzorgen voor € 90,- excl. btw per persoon. Wij beoordelen uw persoonlijke situatie en geven aan of uw aangifte gunstiger individueel of gezamenlijk met uw partner kan worden ingediend.

Maak een afspraak met Jenny Lit of Amparo Pitarch voor meer informatie.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Huren voor een langere periode,

€ 850,- per maand

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Vinaròs - Spanje

a-2020

Mooie huurwoning, nabij het strand, loopafstand centrum, apotheek einde van de straat, restaurant, supermarkt, bushalte.

De woning bestaat uit:

  • 3 slaapkamers,
  • 2 badkamers,
  • ruime garage,
  • airco,
  • volledig gemeubileerd,
  • tuin op het zuiden.

Huren voor een langere periode,

€ 600,- per maand

excl. gas, water en elektriciteit.

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.