Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

belastingaangifte-eigenhuisHet is belangrijk om uw belastingzaken voor Spanje op orde te hebben. Ook als u geen resident bent, maar wel een woning bezit in Spanje, moet u jaarlijks een (210) aangifteformulier indienen bij de belastingdienst. De belastingdienst mag tot 5 jaar teruggaan in de tijd, om te controleren of u de vereiste aangifte heeft gedaan.

De belastingdienst is zeer actief geworden met het controleren en onderzoeken van aangiften van huiseigenaren in Spanje. Bezit u al enige jaren een woning in Spanje en heeft u nog nooit of niet over alle jaren aangifte gedaan, dan is het goed om na te gaan of u dit had moeten doen.

Ook voor uw andere belastingaangiftes is het belangrijk om te controleren of u zich aan de regels heeft gehouden, zeker als u resident bent en daarmee meteen ook fiscaal resident bent.Dit heeft weer gevolgen voor de medische zorg.

Ons kantoor verzorgt een 210 aangifteformulier (eigen woning) voor € 60,- excl. BTW en een aangifte voor de inkomsten belasting voor € 75,- excl. BTW. Informeer bij ons kantoor en wij helpen u verder op weg.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.