Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

belastingaangifte-eigenhuisHet is belangrijk om uw belastingzaken voor Spanje op orde te hebben. Ook als u geen resident bent, maar wel een woning bezit in Spanje, moet u jaarlijks een (210) aangifteformulier indienen bij de belastingdienst. De belastingdienst mag tot 5 jaar teruggaan in de tijd, om te controleren of u de vereiste aangifte heeft gedaan.

De belastingdienst is zeer actief geworden met het controleren en onderzoeken van aangiften van huiseigenaren in Spanje. Bezit u al enige jaren een woning in Spanje en heeft u nog nooit of niet over alle jaren aangifte gedaan, dan is het goed om na te gaan of u dit had moeten doen.

Ook voor uw andere belastingaangiftes is het belangrijk om te controleren of u zich aan de regels heeft gehouden, zeker als u resident bent en daarmee meteen ook fiscaal resident bent.Dit heeft weer gevolgen voor de medische zorg.

Ons kantoor verzorgt een 210 aangifteformulier (eigen woning) voor € 60,- excl. BTW en een aangifte voor de inkomsten belasting voor € 75,- excl. BTW. Informeer bij ons kantoor en wij helpen u verder op weg.