Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

Piet-en-MargaretPlus Magazine is een maandblad voor 50-plussers over geld, gezondheid en geluk, met meer dan 1 miljoen lezers. Vanaf december wordt echtpaar, Piet en Margaret de Jongh, door het blad gevolgd, omdat zij gaan emigreren naar Spanje. Zij hebben deelgenomen aan een aktie over de beste wensen van 2014 van Plus Magazine. Zij wonnen een persoonlijke begeleiding voor hun emigratieplannen. Emigratiebureau-Spanje stelde kostenloos een emigratie coach beschikbaar, Hannie Sanders. Zij zal Piet en Margaret vanuit Nederland begeleiden.

Op 1 november jl. heeft de eerste ontmoeting plaatsgevonden in de Spaanse Delicatesse winkel, El Gusto te Leeuwarden. Daar zijn de eerste vragen besproken. Ze zouden dat weekend ook hun kinderen inlichten, en waren best een beetje huiverig voor de reacties, zoals emigratie op hun leeftijd. Dat zijn opmerkingen die ze vaker horen. Maar Hannie ziet geen problemen, het is een vitaal echtpaar en positief ingesteld.

We gaan op deze blog een verslag doen van het gehele emigratie proces van Piet en Margaret naar Spanje. In de eerste week van december zullen zij zich gaan oriënteren op de huizenmarkt in Spanje.

Wordt vervolgd...