Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

Piet-en-MargaretPlus Magazine is een maandblad voor 50-plussers over geld, gezondheid en geluk, met meer dan 1 miljoen lezers. Vanaf december wordt echtpaar, Piet en Margaret de Jongh, door het blad gevolgd, omdat zij gaan emigreren naar Spanje. Zij hebben deelgenomen aan een aktie over de beste wensen van 2014 van Plus Magazine. Zij wonnen een persoonlijke begeleiding voor hun emigratieplannen. Emigratiebureau-Spanje stelde kostenloos een emigratie coach beschikbaar, Hannie Sanders. Zij zal Piet en Margaret vanuit Nederland begeleiden.

Op 1 november jl. heeft de eerste ontmoeting plaatsgevonden in de Spaanse Delicatesse winkel, El Gusto te Leeuwarden. Daar zijn de eerste vragen besproken. Ze zouden dat weekend ook hun kinderen inlichten, en waren best een beetje huiverig voor de reacties, zoals emigratie op hun leeftijd. Dat zijn opmerkingen die ze vaker horen. Maar Hannie ziet geen problemen, het is een vitaal echtpaar en positief ingesteld.

We gaan op deze blog een verslag doen van het gehele emigratie proces van Piet en Margaret naar Spanje. In de eerste week van december zullen zij zich gaan oriënteren op de huizenmarkt in Spanje.

Wordt vervolgd...

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.