Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

fotoMargaret en Piet hebben hun droomwoning gevonden in Benijofar, Alicante. Zij hebben verscheidene huizen bezichtigd en goed rekening gehouden met de voorzieningen in de buurt. Alles is op loop en fiets afstand bereikbaar, zoals de supermarkt, bakker, slager, restaurantje, dokter, terrasje enz. Genoeg ruimte voor de kinderen waneer deze op bezoek komen en is van alle luxe voorzien. Het contract is door ons kantoor aangepast en er zijn duidelijke afspraken vastgelegd. De volgende stap wordt het NIE nr. aanvragen en deze bij de belastingdienst  registreren, met een correct fiscaal adres om zo problemen te voorkomen.

Zij beginnen wel last te krijgen van de eerste zenuwen, maar dat hoort erbij!

foto-2foto-3

 

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.