Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

bed-and-breakfastNederlanders die naar Spanje willen emigreren dromen ervan om een Bed & breakfast, camping of hostel te beginnen als bron van inkomsten. U ontwaakt al snel uit uw droom als u vooraf niet of niet goed genoeg de haalbaarheid heeft onderzocht.

Nog los van wat u verwacht aan inkomsten, krijgt u allereerst te maken met allerlei  juridische /  fiscale kwesties, benodigde vergunningen en registraties.

Een woning met veel slaapkamers of  een groot stuk grond voor een mogelijke camping is juridisch / fiscaal nog geen bed & breakfast, hostel of camping. U zult dan eerst moeten onderzoeken of het juridisch / fiscaal en vergunning technisch haalbaar is.

Wij adviseren dan ook om een haalbaarheidsonderzoek te laten uitvoeren, die antwoord geeft op al deze aspecten. Na de uitvoering van het onderzoek ontvangt u een rapport dat u kunt gebruiken als een handleiding.

In het rapport worden alle instanties met de wettelijke bepalingen doorgelicht, zoals gemeentes, provincies, nationale overheid, water- en energie leveranciers, natuur en behoud. Het rapport omvat alles wat te maken heeft met legaal realiseren van uw droom.

Het rapport is tevens een handleiding met antwoorden op: waar moet u beginnen? wat kunt u zelf regelen? en wat kunt u beter door een specialist laten doen. Daarnaast geeft het ook een reëel beeld van de kosten, die u mag verwachten. De prijs voor een haalbaarheidsrapport ligt rond de € 3.000,-. Deze kosten zijn aftrekbaar voor de Spaanse belastingen.

Emigratiebureau kan dit onderzoek geheel begeleiden en uitvoeren samen met onze collegae architecten, die uitstekend Engels spreken.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Peñiscola - Spanje - Te huur

a-2020

Mooie bungalow te huur in Peñiscola.

€ 350,- per maand excl. nutsvoorzieningen

2 Slaapkamers, 2 badkamers.

Prachtig uitzicht op de bergen en 3 kilometer van zee.

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Huren voor een langere periode,

€ 850,- per maand

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Vinaròs - Spanje

a-2020

Mooie huurwoning, nabij het strand, loopafstand centrum, apotheek einde van de straat, restaurant, supermarkt, bushalte.

De woning bestaat uit:

  • 3 slaapkamers,
  • 2 badkamers,
  • ruime garage,
  • airco,
  • volledig gemeubileerd,
  • tuin op het zuiden.

Huren voor een langere periode,

€ 600,- per maand

excl. gas, water en elektriciteit.

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.