Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

wouter-bomonEen paar jaar geleden wilde ik wat kopen in Spanje, maar elk land heeft zo zijn eigen werkwijzen en regels. Gelukkig heb ik toen de tip gekregen van een familielid in contact te treden met emigratiebureau-Spanje.

De raadgevingen en het nadrukkelijke advies op alle beurzen en van Nederlandse en Belgische banken, makelaars en consultants is, iemand met kennis van zaken en ervaring onder de arm te nemen. Dan nog liefst iemand ter plaatse en zonder taal problemen.

Ik heb de juiste keuze gemaakt in zee te gaan met Emigratiebureau-Spanje ...

Mijn naam is Wouter Bomon.

In België geboren en opgegroeid, maar in de jaren negentig met mijn vrouw geëmigreerd naar Nederland. Ondertussen zijn onze beide dochters al zelfstandig, en wonen nog steeds in Nederland, en kijken we verder naar de mogelijkheden voor onze toekomst ...

Ik weet wat het is, en van België naar Nederland is dan nog niets vergeleken met naar Spanje te gaan om wat te kopen of te emigreren. Voor mijn werk ben ik vaak op reis, en kom ik zo ook veel in contact met andere nationaliteiten, gewoontes, regels en culturen.

Al deze ervaringen wil ik gebruiken om anderen te helpen en te begeleiden. Vandaar dat ik met plezier ingegaan ben op de vraag om als contactpersoon op te treden voor Emigratiebureau-Spanje in Nederland en België.

Emigratiebureau is een enthousiaste organisatie met een groot service - en inlevingsvermogen om mensen te helpen goed voorbereid en georganiseerd de grote stap uiteindelijk te kunnen nemen. Het heeft het grote voordeel een kantoor in Spanje te hebben, en geleid te worden door een Nederlandse en Spaanse zaakvoerster. Wij helpen U graag bij alle mogelijke vraagstellingen om een woning te kopen en/of te emigreren naar Spanje. Er veranderd veel de laatste jaren, landen passen regels aan of maken nieuwe wetten, Spanje wil zijn zaken op orde krijgen, Europa zoekt samenwerking en eenvormigheid, belastingdiensten controleren meer en kijken mee over de grenzen, de ziektezorg veranderd overal, hoe werken openbare diensten, administratie, notariële zaken, ..., het is complex en al moeilijk te volgen laat staan te weten of uit te zoeken. Wij volgen het op de voet.

We maken gezamenlijk de stap voor U makkelijker, besparen U onnodige kosten, ondersteunen en begeleiden U in Spanje en de Benelux om zo vlot mogelijk te voldoen aan alle eisen en wetgeving.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Peñiscola - Spanje - Te huur

a-2020

Mooie bungalow te huur in Peñiscola.

€ 350,- per maand excl. nutsvoorzieningen

2 Slaapkamers, 2 badkamers.

Prachtig uitzicht op de bergen en 3 kilometer van zee.

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Huren voor een langere periode,

€ 850,- per maand

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Vinaròs - Spanje

a-2020

Mooie huurwoning, nabij het strand, loopafstand centrum, apotheek einde van de straat, restaurant, supermarkt, bushalte.

De woning bestaat uit:

  • 3 slaapkamers,
  • 2 badkamers,
  • ruime garage,
  • airco,
  • volledig gemeubileerd,
  • tuin op het zuiden.

Huren voor een langere periode,

€ 600,- per maand

excl. gas, water en elektriciteit.

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.