Wij helpen u met de Spaanse papierwinkel

emigratiebeurs-houten-2015-1 emigratiebeurs-houten-2015-2

Vrijdag 6 februari, alle voorbereidingen zijn getroffen, de opbouw is klaar, we zitten nog wat praktische dingen te bespreken. Alles lijkt in orde te zijn en iedereen is er klaar voor ...

Maar ja? Wat kunnen we verwachten?

Een gezellige drukte? Een paar bezoekers?? Hoeveel bezoekers ??? Geen idee! Het is trouwens de eerste keer voor ons !! Ach komaan, we zien het morgen wel.

Op tijd op want we willen er ruim op tijd zijn om de laatste dingetjes klaar te zetten, nog een koffie en dan wachten tot de eerste bezoeker komt ... Ja, daar gaan we. Vol goede moed. Iedereen uitgeslapen en geen verkeer, dat gaat al goed.

Parkeerplaats dicht bij de hal. Uitladen. Vodje over de tafels. Alles klaar. Vamos ! ... 09:40 nog net tijd voor een koffie en om 10:00 staan we klaar. Dat dachten we... Die koffie hebben we dus niet meer kunnen drinken. De eerste bezoekers waren er al voor tien uur. En dan is er zo een stormloop geweest, mensen stonden hun beurt af te wachten of gingen eerst nog een rondje maken, er ontstonden wachtrijen, we waren alle drie constant in gesprek en probeerden iedereen toch alle antwoorden te geven en de nodige tijd te nemen om een goed gesprek te voeren, er was geen tijd voor een koffie, bekertje water of eens wat te knabbelen ... Uiteindelijk na 15:00 hadden we een momentje om de keel te smeren. Wat was dit een heerlijke drukte !

Zondag begon het ietsje rustiger, maar daarna werd het ook weer een super drukke dag. Mensen moesten wachten en brachten toch het geduld op om anderen hun vraag en antwoord dialoog te laten afwerken.

Het is een prachtige beurs geworden. We hebben honderden mensen te woord gestaan en hopelijk ook verder geholpen in hun vraagstellingen om te emigreren naar Spanje. Spijtig genoeg hebben we niet iedereen te woord kunnen staan. Hiervoor onze excuses, maar niemand kon het voorzien dat er zo een drukte en interesse bij onze stand zou zijn. Voor degenen die ons niet kunnen spreken hebben maken we graag een afspraak om toch hun vragen te bespreken en advies en hulp te geven. Stuur ons gerust een mail met uw gegevens en we nemen contact met u op.

Het is een drukke en zware beurs geweest, we zijn helemaal kapot aan het afbreken van de stand begonnen. En zijn dan met een heel voldaan gevoel naar huis gegaan.

Iedereen die geweest is bedankt, iedereen die er was maar die ons niet gesproken heeft, sorry, maar laat ons wat weten en we komen langs. Voor de vlugge emigranten tot binnenkort ! Voor de lange termijn planners tot het volgende contact of de volgende beurs !

Bedankt allemaal.
En
Zonnige Spaanse groeten !!!
Hasta la vista !!!