Emigratiebeurs 2017 emigratiebeurs 2017

We willen graag iedereen bedanken voor het bezoek aan onze stand! Ook dit jaar weer heeft u onze stand massaal bezocht, ondanks het slechtere weer. We hebben genoten van de vele prachtige toekomstplannen.

Emigreren, in al zijn facetten is lastig, maar het belangrijkst is om de stap durven te nemen en zo goed mogelijk voorbereid zijn!

Dit jaar deelden we de stand met het Notariskantoor Seydlitz Spanje. Mariëlla en Frits, notarissen van dit kantoor, maken aktes/erfrecht/testamenten tweetalig op en registreren dit in Spanje. We zijn goed op elkaar ingespeeld, zodat wij u ook op dit terrein kunnen helpen en begeleiden.

Ons team verleent ook diensten op juridisch en belastingtechnisch gebied. Wij zijn een Gestoria (colegenr. 20.306) voor de invoering van voertuigen, NIE nummers, residencia, direct verbonden met de belastingdienst, register/kadaster kantoren, verzekering agentschappen en met onder meer de banken Sabadell en BBVA.

Een veel gestelde vraag op de beurs was waar ons kantoor is gevestigd en hoe wij dan diensten in heel Spanje kunnen aanbieden. Met alle moderne communicatie middelen zoals E-mail, internet en telefoon, is dat geen probleem. Wij sturen aan, maken afspraken, dienen officiële stukken in en zijn het aanspreekpunt wanneer nodig.

Ook goed om te weten is dat de banken weer helemaal open staan voor het verstrekken van hypotheken. De rente is laag en woningen worden tegen lage verkoopprijzen aangeboden. De markt voor verhuur is groot! Vraag vrijblijvend een berekening aan!

Wat houd ik over van mijn inkomsten na betaling van de belastingen in Spanje. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. We maken graag een “proforma belastingaangifte” voor u op, zodat u precies weet wat u te besteden heeft.

Velen hebben het idee om in Spanje een Bed & Breakfast te beginnen. Dat is op zich een mooi idee, maar Spanje is Nederland niet. Dit concept van verhuur is hier nog niet geregistreerd en de gemeente moet hiervoor toestemming geven. Onmogelijk is niets, maar begin bij het begin. Vergunningen kunnen verlopen of vervallen zijn bij de overname. Laat je dus goed inlichten door de betreffende ambtenaar of natuurlijk gewoon ons bellen!

Wij hebben er zin in en gaan dit avontuur graag met u aan!
Zonnige groet, saludos,
Het emigratie team.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.