EmigratieBeurs 2018 Wij bedanken iedereen voor het bezoek aan onze stand. Door de grote belangstelling hebben wij uw geduld soms op de proef moeten stellen. Onze collega Wouter was namelijk door griep geveld, waardoor wij, Jenny Jose en Amparo, u alleen te woord konden staan. Wij hebben enorm genoten van al uw mooie plannen. Voor mij "Jenny Jose" was het de eerste keer om een geheel geïmproviseerde presentatie te geven aan vele mensen in de zaal. Het werd een gezellig en leervol uurtje.

Wat ons dit jaar opvalt is dat veel van onze bezoekers al hele strakke plannen hebben over een voorgenomen emigratie. De meeste vragen gingen over belastingen, WAO, medische zorg en werken.

Daarom hierbij nog wat tips:

  • Belastingen: Vermogen boven de € 50.000,- dient te worden aangegeven met een 720 formulier (onroerendgoed/bedrijven/spaar te goeden/aandelen etc).
  • Uitkering WAO: In verband met mogelijk belastingvoordeel moet u zich in Spanje laten herkeuren.
  • Inschrijving Spaanse Zorg met een E-121-S1 formulier.
  • Fiscaal resident: Wanneer u kiest om resident te worden (u verblijft meer dan 180 dagen per jaar in Spanje) krijgt u te makken met het betalen van dubbele belasting. Pas nadat u in Spanje aangifte heeft gedaan kunt u de te veel betaalde belasting in Nederland terugvorderen (duurt in de regel 6 tot 8 weken).
  • Bankrekening in Spanje: Er bestaat een bankrekening voor residenten en NIET-residenten. Banken rekenen hiervoor verschillende kosten. Voor de belasingdienst is het zaak dat u het juiste rekening heeft.

Houdt er rekening mee dat in Spanje niet alles even snel gaat. Aan de ene kant kan de "rustig aan / mañana" levenstijl charmant worden gevonden. Aan de andere kant, als u ermee te maken krijgt, kunt u dit anders beleven. Weet dat wij u altijd kunnen helpen om bepaalde zaken te versnellen.

Er waren natuurlijk nog veel meer vragen en ons team zit klaar om u te helpen.

Zonnige groet, van ons hele team!

EmigratieBeurs 2018

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.