bg Spaanse papierwinkel

Wie gaat emigreren naar Spanje of er een 2e woning wil kopen, krijgt te maken met de Spaanse papierwinkel. Maar ook in Nederland moeten een aantal formaliteiten worden afgehandeld.

Met de openstelling van de Europese grenzen is de belangstelling voor werken en wonen in een ander EU-land aanzienlijk toegenomen. Spanje is een van de meest populaire landen.

Een goede voorbereiding van uw plannen is van groot belang. En een beetje hulp op dit terrein kan u veel tijd en geld besparen. Duizenden Nederlanders zijn u al voorgegaan en hebben de stap aangedurfd om met hun hele hebben en houwen naar Spanje te verkassen.

Veel zaken kunt u al in Nederland regelen, voordat u emigreert of verhuist. Deze website informeert u in hoofdlijnen over de zaken, waarmee u te maken kunt krijgen.

Emigratiebureau Spanje gaat u veel tijd en geld besparen

Emigratiebureau Spanje is een onafhankelijk servicebureau, gevestigd in Vinaròs (aan de kust tussen Barcelona en Valencia). Wij zijn een groep van deskundigen, die u met raad en daad terzijde staan.

Wij kunnen veel zaken voor u voorbereiden en uitvoeren, terwijl u nog in Nederland bent. U hoeft dus niet steeds onnodig op en neer te reizen tussen Spanje en Nederland. Zo zult u veel tijd en geld besparen.

Wij verzorgen de formaliteiten voordat u emigreert en helpen u bij:

  • het zoeken naar woonruimte (koop of huur)
  • werk of het opstarten van een eigen onderneming
  • het invoeren van uw auto
  • telefoon en internetaansluiting
  • ...en nog veel meer.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.