Energie levering

Elektriciteit

In Spanje heeft nagenoeg ieder huishouden dezelfde elektriciteitlevering als in Nederland (220V).). Het elektriciteitsnet is echter niet zo stabiel. Vooral na hevige regenval of onweer kan de stroom (tijdelijk) uitvallen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld voor uw PC een backup systeem (UPS) te installeren. Emigratiebureau Spanje kan u hierover adviseren.

Gas

Over het algemeen bent u aangewezen op butaan gasflessen (bombonas). De gasleverancier haalt regelmatig lege gasflessen op en levert volle gasflessen bij u af. Hiervoor moet u wel een contract afsluiten bij de plaatselijke gasleverancier. Wij kunnen dit contract voor u regelen en uw gasinstallatie laten controleren.

Water

In veel woningen wordt tegenwoordig via het leidingennet drinkwater geleverd (agua potable). In andere gevallen bent u afhankelijk van locale bronnen (grondwater), dat vaak niet drinkbaar is. In dat geval bent u afhankelijk van flessenwater, die u overal kunt kopen. Ook de gasleverancier heeft flessen met drinkwater, die aan huis worden geleverd.

Riolering

Indien u een woning heeft met drinkwatervoorziening heeft u in de regel ook een rioleringsaansluiting. In andere gevallen bent u aangewezen op het gebruik van een septic tank.

Vaste telefoonaansluiting

De meeste woningen beschikken over een vaste telefoonaansluiting. Daarnaast is er een goed net voor mobiele telefoon.

Internet

Het aansluiten van uw computer op het internet is mogelijk, al zijn er niet zo veel mogelijkheden als in Nederland. De aansluiting loopt in veel gevallen via het vaste telefoonnetwerk (ADSL of 56kmodem).

Rekeningen

Wanneer u niet permanent in Spanje woont, doet u er verstandig aan om alle financiële en fiscale verplichtingen (o.a. electriciteits- of telefoonnota's, gemeentelijke belastingen en heffingen) via een automatische bankmachtiging te betalen. U zult niet de eerste zijn die tijdens zijn vakantie in zijn tweede huis in Spanje allerlei afsluitingen, aanmaningen of zelfs beslaglegging ongedaan moet proberen te maken.

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.