Uitnodiging voor de EmigratieBeurs 2018, ontvang 2 gratis toegangskaarten

Wellicht zijn uw plannen om tijdelijk of permanent in Spanje te gaan wonen en te werken al in een vergevorderd stadium. Misschien bent u nog niet zo ver en staan er nog veel vragen bij u open om de stap weloverwogen te kunnen maken. In welk stadium u ook bent, een bezoek aan onze stand (Hal 1, nr. 103) op de EmigratieBeurs 2018 is meer dan de moeite waard.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan de 22e internationale EmigratieBeurs die op 10 & 11 februari 2018 plaatsvindt in het Expo Houten Exhibition Centre in Houten.

Wij kunnen u informeren over het vestigen in Spanje als resident, maar ook als u van plan bent om slechts een deel van het jaar in Spanje te wonen en daar een huis wilt huren of kopen. Bij deze plannen komt er veel op uw af, zoals gevolgen voor belastingen, eventuele uitkeringen uit Nederland, (sociale) verzekeringen, etc. Deze gevolgen zijn veelal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wij kunnen u daarbij helpen om deze in kaart te brengen. Voor uw gemak hebben wij een aandachtspunten lijst gemaakt, die u hier kunt downloaden. Print deze lijst en kruis aan waarover u meer wilt weten en neem deze mee naar de beurs.

Emigratiebureau Spanje biedt u graag twee gratis entreekaarten aan (waarde € 17,50 per stuk) die u met een klik op de volgende link (klik hier) of met een klik op onderstaande afbeelding, kunt bestellen. Deze aanbieding is slechts eenmaal geldig, u ontvangt de entreekaarten via email.

EmigratieBeurs 2018

Op Emigratiebeurs kunt u de nodige informatie over o.a. deelnemers, presentaties, organisatie e.d. terugvinden.
Onze stand kunt u vinden in Hal 1, nr. 103.