Op 13 en 14 februari (2016) zullen wij ook weer aanwezig zijn op de Emigratiebeurs in Houten.

Vorig jaar was het een groot succes en hebben we veel mensen geholpen. Spanje blijft in trek en heeft voor iedereen wel wat te bieden, zee, bergen en natuurlijk het heerlijke eten en de gastvrijheid. Maar het is goed om te weten wat er wel of niet kan en wat te doen met de belastingdienst, rijbewijs, inschrijvingen, ziekenfonds etc etc etc. We kunnen u vooral in het begin helpen om alles even duidelijk neer te zetten in de wir war van regeltjes. Er verandert constant wel iets en het is goed om daarvan op de hoogte te zijn. We zetten even alles voor u op een rij en zijn een aanspreekpunt wanneer dat nodig is. Intussen houden we u op de hoogte van veranderingen die misschien ook voor u van toepassing zijn.

Kom gewoon gezellig langs en wij helpen u op weg. Wij hebben er zin en hopen u daar te treffen.

 

Waar vindf u ons

beurs plattegrond 2016 

(0034) 964 825 048

Goed voorbereid op emigratie naar Spanje, download onze checklist.

Checklist emigratie Spanje

Vinaròs - Spanje - Alcanar

a-2020

Zeer goed onderhouden, vrijstaande, onder architectuur in 2001 gebouwde villa, in rustige villawijk Montsiá Mar, Alcanar-Playa, provincie Tarragona, vlak bij zee.

Ruime woonkamer met aangrenzend grote, volledig ingerichte keuken. Grote garage met bijkeuken en bergruimte.

Drie slaapkamers met ruime inbouwkasten en twee badkamers met douche en toilet. Ruime gang slaapafdeling met inbouwkasten (en ingebouwde kluis.)

Buitentoilet met douche en een machinekamer voor water- en zwembadpompen, filter, zwembad accessoires, e.d.

Aan oost en westzijde overdekte terrassen over de volle breedte van de woning, in totaal 68 m². Rondom de villa onderhoudsarme tuin met diverse heesters en bomen.

Nabij de buitenkeuken een grote stenen picknick tafel. Zeer gunstig gesitueerd voor de zonligging.

Geheel inclusief complete inventaris en meubilering en zijn er twee sportieve fietsen en twee sets golfspullen beschikbaar

Koopprijs,

€ 220.000,-

Reacties via ons contactformulier of bel

0034 - 964 825 048

Makelaars diensten,Woning kopen. verkopen, huren, verhuren.